Week Van Het Ontwerp

Vergeet Bitcoin: hier zijn 3 aandelen die u in plaats daarvan zou moeten kopen

Deze bedrijven zorgen voor veel slimmere investeringen dan een mogelijk gebrekkig digitaal token.Temidden van de chaos van 2020 zijn niet alleen technische aandelen een aangename verrassing geweest. De meest populaire en waardevolle cryptocurrency ter wereld, bitcoin, eindigde op zaterdag 10 oktober, na een stijging van 57% op een year-to-date-basis.

 

Er zijn een aantal redenen voor de stijging van bitcoin in 2020. Zo werden de blokbeloningen van bitcoin – dat wil zeggen de hoeveelheid bitcoin die aan cryptocurrency-mijnwerkers wordt toegekend om de geldigheid van transacties in de blockchain te bewijzen – op 11 mei gehalveerd. Historisch gezien werd bitcoin gehalveerd. substantieel is gestegen voorafgaand aan een halveringsevenement. Wat is chainlink?

 

Een fysieke gouden bitcoin die op een tafel staat. Bitcoin heeft ook geprofiteerd als investering in een veilige haven in de nasleep van de recessie in het coronavirus. Nu contant geld wordt ontmoedigd vanwege mogelijke virusoverdracht, is er een sterke pleidooi voor digitale betalingen om contant geld te vervangen. Waar bitcoins kopen?

 

Vergeet ook niet dat bitcoin fungeert als de overbruggingsvaluta die beleggers vaak moeten kopen als ze ervoor kiezen om te investeren in andere, minder gangbare cryptocurrencies (die niet Ethereum of Ripple heten). Dit zorgt voor een constante vraag naar en eigenaarschap van wat wordt gezien als een beperkt teken.

 

 

Vergeet bitcoin – deze aandelen zijn slimmere aankopen

Maar als je het mij vraagt, zijn er veel betere manieren om je geld te investeren dan door bitcoin te kopen. Het probleem met de meest populaire cryptocurrency is tweeledig.

 

Ten eerste is er een schaarste-versus-nutsprobleem. Aangezien een aanzienlijk percentage van de uitstaande tokens in handen is van investeerders die niet van plan zijn hun munten te gebruiken om aankopen te doen, is het nut van bitcoin als leverancier van digitale transacties vrij laag. Omdat programmeren het enige is dat de tokenlimiet van bitcoin op 21 miljoen houdt, kan dit in de toekomst worden overschreven. Bitcoin heeft dus een beperkte bruikbaarheid of schaarste – niet beide.

 

Het andere probleem dat ik heb met bitcoin is dat fiat-valuta’s worden getest in combinatie met blockchain. De echte waarde van cryptotechnologie zit in de onderliggende blockchain, niet in het token zelf. Aangezien het kopen van bitcoin mensen geen eigendom van de blockchain geeft, kopen investeerders aantoonbaar het verkeerde bezit.

 

In plaats van bitcoin te kopen, zijn hier drie aanzienlijk slimmere aandelen die u kunt kopen met uw zuurverdiende geld.

 

Een persoon die zijn Cash Card in een Square-creditcardlezer steekt. Als u absoluut bitcoinblootstelling wilt, is de beste manier om dat te doen het kopen van fintech-aandelen Square

 

Het langstlopende operationele segment van Square, en dat de meeste mensen zullen kennen, is het ecosysteem van de verkoper. Square levert de afgelopen acht jaar point-of-sale-apparaten en analyses aan kleine bedrijven. Het verkopersecosysteem genereert voornamelijk inkomsten uit handelarenvergoedingen en heeft tussen 2012 en 2019 het bruto betalingsvolume dat het netwerk doorkruist met een samengesteld jaarlijks percentage van 49% zien groeien.

 

De groeimotor op de lange termijn voor Square is echter het peer-to-peer digitale betalingsplatform Cash App. In de 2-1 / 2 jaar tussen eind 2017 en juni 2020 telt de maandelijkse actieve gebruiker (MAU) van Cash App meer dan verviervoudigd tot 30 miljoen, met ongeveer 7 miljoen MAU’s die ook Cash Card gebruiken. Cash Card is een traditionele debetkaart die is gekoppeld aan het Cash App-saldo van een gebruiker.

 

Vorige week kondigde Square aan dat het 4.709 bitcoin had gekocht voor $ 50 miljoen, waardoor de totale activa in het populairste digitale token op ongeveer 1% uitkomen. Hoewel de Cash-app handelaarskosten en versnelde overdrachtskosten van zijn gebruikers int, is het vooral populair voor bitcoin-uitwisseling en investeringen. Als u uw geld wilt inzetten in een bedrijf met een mooie toekomst en blootstelling aan bitcoin, dan is Square het.